Atakent Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden,en az bir yabancı dili çok iyi bilen, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli ,çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi; bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabileceklerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yetkin bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ALMANCA
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2021 YILINDA EN DÜŞÜK ORTAOKUL BAŞARI PUANI 100 ÜZERİNDEN 91´DİR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz henüz mezun vermemiş olup ilk mezunlarını 2022-2023 eğitim öğretim yılında verecektir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz henüz mezun vermemiş olup ilk mezunlarını 2022-2023 eğitim öğretim yılında verecektir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda sportif etkinlikler düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda TÜBİTAK, E-TWİNNİNG, AB Projeleri yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 9. SINIF 560 10. SINIF 450 11. SINIF 207 ÖĞRENCİ EĞİTİM ÖĞRETİM GÖRMEKTEDİR.

WEB - https://atakentanadolu.meb.k12.tr

Adres - ATAKENT MAH. 4. CAD. NO 31/3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğretim Şekli :NORMAL / TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Atakent Mahallesi okullar bölgesinde yer alan Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi ile Alaatin Yavaşça Güzel Sanatlar Lisesi arasında yer almaktadır.

Adres - ATAKENT MAH. 4. CAD. NO 31/3 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 8 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 500 MT