Regaib MOL - Okul Müdürü

1986 yılında Erzincan´da doğdu. Lise öğrenimini Kemah Lisesinde tamamladı. 2008 yılında Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Tezsiz Yüksek Lisansını tamamladı. 2009 yılında sözleşmeli öğretmen olarak Tekirdağ-Malkara Lisesi´ne atandı. 2010 yılında kadrolu öğretmen olarak Bağcılar - Alaattin Nilifer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi´ne atandı. 2013 yılında Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde müdür yardımcısı olarak idareciliğe başladı. 2016 yılında Esenler İbrahim Turhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür Başyardımcılığı, 2018 yılında Esenler-Atatürk Anadolu Lisesi müdür vekilliği yaptı. 21/10/2019 tarihinde Küçükçekmece-Atakent Anadolu Lisesi´ne okul müdürü olarak atandı.